Пролетна ваканция от 01.04 до 12.04!

НЯМАТЕ право да пишете в замъка, позволено е в домовете ви, Хогсмийт, Макрон-Али и Диагон-Али!
 
ИндексВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Перона

Go down 
АвторСъобщение
Проф. Де'Луна
Директор и Ръководител на дом Слидерин
avatar

Брой мнения : 482
Join date : 10.02.2009
Age : 26
Местожителство : В спокойствието на ноща...в безкрайното

ПисанеЗаглавие: Перона   Чет Фев 12, 2009 10:08 am

Намиращ се между 9 и 10 перон, криещ се зад дебела стена, единственото което е нужно да направиш е да се засилиш и минеш през магическата порта. А после се озоваваш на голям перон обгърнат от пушека на невероятен червен локомотив, на който със златни наколнени букви пишеше Хогуортс.
Там на перона изпращани под хриповете на ридаещи майки и бащи с насълзени очи, чиято гордост не им позволяваше да заплачат, хиляди деца започваха новото си приключение...започнете го и вие...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.booo.omgforum.net
Джини Уайт
Префект на Грифиндор
Префект на Грифиндор
avatar

Брой мнения : 345
Join date : 15.02.2009
Age : 22
Местожителство : на някоя друга планета

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Вто Фев 17, 2009 6:45 am

И аз стоях там ... Сред стотиците хора...Където ми беше мястото. Сърцето ми се беше качило в гърлото от вълнение. Не знаех какво да очаквам. Таях надежда да намеря много нови приятели. Родителите ми се бяха постарали много, но не можаха да дойдат. Стоях сама с количката, със совата и със зайчето си в плетеното кошче. Огледах се и забелязах едно момиче колкото мен и също толкова притенено. То стоеше само. Отправих се към него. Не знам защо. Докато се усетя вече стоях до него. Момичето ми се усмихна. Аз му отвърнах със същото. Запознахме се . Оказа се че и нейните роднини не са могли да дойдат. Определено си допаднахме. Тъкмо да се запознаем и свирката на влака изсвири. Гъмжилото от хора се размърда. Качих се на влака без да знам къде е моята нова позната.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
krisi_lovergood
Първи курс - Грифиндор
Първи курс - Грифиндор
avatar

Брой мнения : 57
Join date : 15.02.2009
Age : 22
Местожителство : veliko tarnovo

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Вто Фев 17, 2009 12:12 pm

Стоя си тя на перона и търси с кого да се запознае в същия момент се появи едно момиче тя се доближи към него и се запознали.Момичето се казвало Сиси Гренджър.Сиси Гренджър и Криси Ловергуд много си допаднали и постоянно намирали тема за говорене когато влакът пристигнал те се качили заедно и били в едно купе а там се случили много интересни неща .....Sisi Granger napravi edna ..........
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Виктория Грей
Първи курс - Слидерин
Първи курс - Слидерин
avatar

Брой мнения : 165
Join date : 17.02.2009
Age : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Сря Фев 18, 2009 1:00 pm

Супер, най-после аз съм на този перон! Толкова истории съм слушала за този замък и сега аз съм тук! Разбира се още от 5 годишна знаех, че ще уча в точно това у-ще, все пак не могат да се пренебрегнат няколко поколения чистокръвни магьосници, но все пак съм тук! Огледах се наоколо и погледа ми попадна на огромния часовник на гарата, който показваше че имам само 15 минути да вляза във влака и да си намеря купе. Затова най-после се обърнах към родителите ми , прегърнах ги и двамата, чух майка ми да споменава някакви успокоителни думи, от които определено не се нуждаех и помъкнах куфара си. Видях две момичета ,първокурснички като мен предолагам , като се има предвид леко стреснатия им вид. Можех да се запозная с тях, като се има предвид, че всъщност нямам нито един познат тук, поне не на моята възраст. Успях с доста труд и пот да преодолея първите 2 стъпала с куфара си, който ако никой не е забелязал е огромен, но естествено на кого изобщо му пука за някаква си първокурсничка, тежаща 30 кила. След като избегнах смъртта, изразяваща се от затискане с ненормално голям куфар се затътрих по коридора и намерих сравнително празно купе. Вътре имаше само 3 момичета от Слидерин, които бяха поне 5 курс. Доколкото се познавам това би трябвало да е бъдещия ми дом, затова направо им заявих, че ще пътуваме заедно, те се спогледаха и в крайна сметка кимнаха. Ухилих им се и се отуснах на седалката.Те подхванаха някакъв разговор, който се въртеше основно около някакъв Тим, горд притежател на 2 напълно функциониращи сини очи и тяло на бог. Стоях си така забила поглед в обувките си, слушаща за Тим, когато вратата се отвори и самият той влезе в купето в цялата си неустоима прелест.Момичетата едва не колабираха, когато им отправи една 24-каратова усмивка. Заговориха се за времето, всъщност той водеше монолог, ако не броим някоя и друга въздишка изпусната от слидеринките.Стана ми смешно, затова сложих ръка пред устата си, за да не се изхиля и това беше момента когато ме забеляза. Явно не му хареса какво е видял, защото излезе бързо от купето мрънкайки, че не понася момичета, които се мъкнат с бебешоци. Както и очаквах получих обвинителни погледи, но хей не аз съм тази, която не успя да каже и две свързано по смисъл думи. Останалото време прекарах четейки книга, а момичетата си правиха някакви откачени прически. Когато влака забави ход панически започнаха да си приглаждат косите, в безполезен опит да ги върнат в нормално състояние. Оставих ги с едно помахване и се наредих на опашката за слизане от влака. Най-после бях навън, а някакво мършаво момче тикаше куфара си, в този момент страшно благодаря на родителите ми, че ми обясниха какво да правя след като влака спре, че да не се излагам като него. Всички първокурсници се скупчихме на купчинка около някакъв човек...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Сиси Грейнджър
Първи курс - Грифиндор
Първи курс - Грифиндор
avatar

Брой мнения : 398
Join date : 14.02.2009
Age : 22
Местожителство : Diagon-Ali

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Чет Фев 19, 2009 4:29 am

Sisi_Granger и семейството й влязоха на гарата.Сиси буташе количката,на която бяха куфарите и кафеза със совата и клетката на котката.Сиси се чувстваше странно-само след няколко часа тя щеше да е потъпила в училище за магия и вълшебство Хогуортс.
-''Та,кой е перона?''-попита татко й.
-Девет и три четвърти.-отговори момичето,при което баща й изпадна в още по-голямо недоумение.
-Ето,стигнахме!-каза майка й,и й обясни какво трябва да направи.Оттук младата грифиндорка щеше да продължи сама.Тя погледна към стената.Сърцето й биеше силно.Тя погледна към родителите си:''Не се бой!Ние вярваме в теб''-укоражително прошепна майка й.Сиси я прегърна.След това погледна баща си.Г-н Грейнджър първоначално не беше във възторг от новината,че дъщеря му е магьосница.Но сега той погледна дъщеря си с насълзени очи и каза:''Гордеем се с теб!Бъди силна!''.Тя прегърна родителите си.След това вдиша дълбоко въздух,погледна стената ,и започна да бута количката. Бавно,бавно,засили се и...изчезна.Отвори очи и видя много деца,родители,суетейки се покрай тях.Тя стоеше сама.Изведнъж видя едно момиче,с къса коса,също само,което се приближи към нея и й се усмихна.Сиси отговори също с усмивка.Двете се запознаха и много си допаднаха. Докато усетят и влакът изпищя.
-Хайде!Да вървим!-каза Криси Ловъргуд(така се казваше момичето). Докато Сиси усети,Криси бързо скочи във влака и остави багажа си. Подаде й приятелската ръка-Сиси я пое и скочи във влака. Тя погледна Криси,и бе убедена в едно-те двете щяха да преживеят много приключения заедно!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.hogwartsschool.bulgarianforum.net
Алис Кълън
Префект на Хафълпаф
Префект на Хафълпаф
avatar

Брой мнения : 263
Join date : 15.02.2009
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Нед Фев 22, 2009 11:21 am

Алис отиде на перона заедно с родителелите си :
- Не го виждам ! - каза Алис
- Да не сме объркали ?-зачуди се баща и !
-Да попитаме някой- отвърна майка и , и отиде да попита един от пазачите!- Извинете къде се намира перон 9 и 3/4 ? - каза любезно тя
- Перон 9 и 3/4 ?- изсмя се пазача- няма такъв перон!
- Но на билета пише перон 9 и 3/4 ?- каза тя
- Няма такъв госпожо!- овърна пазача и се отдалечи.
Майката се върна при другите :
- Незная как ще го открием!- каза тя
- Между 9 и 10 перон!- каза някакъб глас зад тях!
- Моля!- отвърна любезно Алис като се обърна и видя едно красиво момиче точно пред нея!
- Аз съм Анди - каза момичето
- Приятно ми е да се запознаем Анди аз се казвам Алис!- възкликна тя ( Алис)
- Случайно чух , че не можете да намерите перона!
- Да така е !- отвърна Алис
- Точно тук е ! Между 9 и 10 перон!- дружелюбно каза Анди
-Но как ще минем?- попита учудено Алис
- Спокойно стената е вълшебна! Просто трябва да минем през нея!- каза момичето и се усмихна
-О!- възкликна Алис и също се усмихна
- Вече е почети 11 чеса! Трябва да тръгваме!- каза Анди и мина през стената!
Алис се сбогува с родителите си и излезе на перона . Тя бързо се качи на влака и седна в една кабинка с Анди......................!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ричард Дейвис
Първи курс - Хафълпаф
Първи курс - Хафълпаф
avatar

Брой мнения : 165
Join date : 27.02.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Съб Фев 28, 2009 7:33 am

Слез като имаха известо затруднение да стигнат до перон 9 и3/4 залади голямото задрсътване,Ричард и неговите родители пристигнаха на уреченото място след двайсет минути път.Момчето нямаше търпение и през целият път питаше постоянно майка си кога най-сетне ще пристигнат.Семейството носеше куфарите и бавно се приближи къв перона,за да изпратят своя син.
-А сега къде е този перон?-запита учуден Ричард,след като бяха застанали между перон 9 и перон 10,но от перон 9 и 3/4 нямаше никаква следа.
-Съвсем нормално е да не го видиш-обясни баща му.Той всъщност точно между тези два перона е разположен,но е невидим за мъгълите.
-Няма от какво да се страхуваш,моето момче-оба ди се майка му.просто запази спокойно и със всичка сила се засили,за д а преминеш през невидимата бариера.
Лека полека притеснението напусна момчето,но остана заплахата да не да се размаже във стената инищо да не стане.
-Ами ако се ударя и нищо не стане? попита Ричард.Ще стана за смях пред всички.
-Няма такова нещо и недей да си мислиш глупости-успокои го баща му.Само недей да се паникьосваш и всичко ще мине наред.
-Време е,синко-каза майка му.Почти е 11 часа и трябва да се сбогуваме.
Момчето целуна майка си и се вкопчи силно във нея.После прегърна бща си и със насълзени очи си взе довиждане ъсс тях.Те останаха на перона и му ръкомаха, докато Ричард заедно със целият си багаж потегли със невероятна скорос ти се усреми към стената през която щеще да мине.Момчето затвори очи и като ги отвори след няколко секунди видя,че е успешно е преминал през бариерата и се намираше на гарата,а около него вървяха хиляди деца,който се запътиха към влака за Хогуортс.Ричарс въздъхна облекчено и със растящо вълнение се запъти към влака,за да се присъедини към останалите на едно вълнуващо приключение,което тъкмо започваше.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Елизабет Потър
Префект на Грифиндор
Префект на Грифиндор
avatar

Брой мнения : 487
Join date : 22.02.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Съб Фев 28, 2009 11:30 am

Когато Елизабет слезе от колата с майка си навън валеше като изведро. Тя си помисли, че това е лошо начало но, не се остави на тези мисли, които щяха да помрачът деня й.Тя беше чакала този ден цяла година и така се вълнуваше, но беше и притеснена. Беше чувала разкази от майка си колко е хубаво в Хогуъртс, но не беше сигурна дали на нея ще й хареса. Чудеше се дали ще намери приятели там и дали ще й е трудно в училище.
Закрачиха двете по перона между забързаните мъгъли. Стигнаха до перона и момичето потръпна от вълнениелмайка й която буташе количката, стисна ръката на Лизи. Двете се засилиха към стената, момиченцето за момент се замисли дали за момент няма да се блъсне в стената, такъв не последва двете излязоха на гара перон 9 3/4. Перона беше обвит с гъста пара и там почти никой не се виждаше. Двете отидоха до влака там майката остави количката и се наведе към дъщеря си. Притисна я силно към себе си я целуна по челото.
- Знам, че си силна и ще се справиш в училище, сигурна съм, но ще ми е много мъчно за теб.
Няма да има кой да подскача покрай мен докато те няма. - каза тя нежно.
- На мен също ще ми липсваш, нали ще ми пишеш ? - попита Елизабет колебливо.
- Разбира се! Всяка седмица. - каза майка й и я прегърна още веднъж.
След малко се чу свирката и Лизи се сбогува с майка си. Качи се на влака, а майка й затвори вратата след нея. Момичето седеше на отворения прозорец и махаше докато влака тръгна.Тя хвана куфара, совата и котката си и влезе в най близкото купе което беше почти празно, там имаше момиче с дълга права, кестенява коса и големи зелени очи. Момичето веднага помогна на Лизи да качи нещата по местата им. Щом седнаха момичето каза:
- Здравей, аз съм Бела.
- Приятно ми е да се запознаем, аз съм Елизабет, но ми викат Лизи.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Dark Angel
Първи курс - Грифиндор
Първи курс - Грифиндор
avatar

Брой мнения : 143
Join date : 03.03.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Вто Мар 03, 2009 4:09 am

След като Розалинда и нейното семейство най-накрая намериха гарата те се запътиха към перон 9 и 3/4.
-Мамо,къде е този пирон,ще изпусна влака.
-Не се безпокой миличка още е рано за влака,а перона е ей там.
Майката на Розалинда посочи на момичето една стена а пред нея имаше табелка с числото девет.
-Но мамо това е стена.-каза изумено момичето.
-Не миличка това не е обикновена стена това е пирона който е замаскиран като стена за да не могат мъгалите случайно да отидат там и да разберат че паралелно с техния свят съществува и магически свят.
-Но,защо мъгалите не трябва да разбират магическия свят,мамо.-попита объркано младото момиче.
-Виж сега.-каза мило майка й взе нежно в прегъдките си след което двете седнаха на елегатни столове който бяха по далеч от останалите столове където бяха седнали хора и чакаха даден влак да престигне.
-Слънциче,ако мъгалите разберат за вълшебният свят и Хогуортс те ще се опитат да унищожат всичко,защото мислят че всички магьосници са лоши.Всичко ще се повтори както преди векове са кореви невинни хора мислейки ги за вещици.
-Но това е ужасно.-каза със заеващ глас Роса.
-Сега е време да минеш през бариета.
-Как ще мина бариета.
-Слушай сега,засилваш се право напред между 9 и 10 перон и преминаваш вътре.Това е само,но е много важно да си точно по средата.Резбрали
-Разбрах.-каза с лека тъгао момичето.
-НЕ плачи миличка каза баща ще се виждаме през ваканциите и ще си пишем.
-Да,знам но ще ми е мъчно.
-Време е да тръгваш.-казаха цялото семейство в един глас
След дълго сбогуване Росалинда се затича между 9 и 10 пирон. След това тя мина успешно и момичето се зарадва от малкия си триумф все си билет за влака и се качи в него.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Бела Маккорт
Първи курс - Хафълпаф
Първи курс - Хафълпаф
avatar

Брой мнения : 5
Join date : 10.03.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Вто Мар 10, 2009 12:59 pm

Аз отидих на перона ( лесно ми беше да го намеря тъйкато и други от рода ни са учили тук) и зачаха влака , когато към мен се приближи едно момиче:
- Здравеи!- каза тя
- Добър ден - поздравих я аз! В този момент видях , че тя изкарва една краива кутия от багажа си и казах- Колко е красива!
- О благодаря- каза момичето- Това е спомен от баба ми - тя почина когато бях на 8 !- тъжно допълни тя
- О ! Много съжелявам аъъъ......- отвърнах аз
- О благодаря ти ! Аз с казвам Елисавета!- каза тя -приятно ми е да се запознаем-допълни
- Бела !- казах аз , донякъде доволно , че съм си намерила нова приятелка - И на мен ми е приятно- довърших аз ! И така двете заедно чакахме на перона и разговаряхме!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Алис Блек
Първи курс - Рейвънклоу
Първи курс - Рейвънклоу
avatar

Брой мнения : 70
Join date : 19.03.2009
Age : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Чет Мар 19, 2009 11:08 am

Аз, майка ми, баща ми, Едуард и Емет се вървяхме по претъпканата, днес гара към бариерата, от където да преминем в нашия свят. Докато вървяхме на вън беше облачно и ние не блещукахме като покрити с миниатюрни диамантчета. Вървяхме бавно, докато баща ми бутеше количката ми, а Едуарт и Емет бутаха своите. Имаше много любопитни погледи извърнати към нас и към совите, които издаваха звуци на недоволство в кафезите. Скоро стигнахме до каменната стена с означаващата девети и десети перон табела.
- Гледай как се прави. - каза Едуард и ми се усмихна.
Той стисна дръжката на количката и се затича към бариерата, за секунда се помислих, че ще се резбие, но удар не последва.
- Ще ви чакаме от другата страна. - обясни Емет като също ми се усмихна и се затича към стената.
Този път не се усъмних, че няма да премине.
- Е, миличка хайде, затичай се. Ние ще сме точно зад теб. - добави баща ми защото видя несигурният ми поглед.
Аз хванах здраво дръжката на количката и се затичах към портала, като затворих очи и стомахът ми се преобърна, понеже бях несигурна дали ще премина. Но щом ги отворих стоях на перон девет и три четвърти, който беше обвит в пара, която идваше от чарвения локомотив пред мен. След малко от стената изникнаха и родителите ми хванати за ръка.
- Вида ли няма нищо страшно. - каза с усмивка майка ми.
Наистина нямаше. След малко от мъглата изникнаха двамата ми по-големи братя, явно вече бяха оставили багажа си защото нямаха колички.
- Е, припадна ли докато преминаваше. - попита Едуарт през смях.
- Не. - изсъсках му аз през стиснати зъби.
- Хайде да ти качим багажа после ще се сбогуваме. - каза баща ми на Емет.
Той хвана количката с една ръка и изчедна светкавично с нея. След две секунди отново беше тук.
- Ето ви билетите. - подаде ни ги Карлайл.
- Е, приятно прекарване в училище. - каза майка ми и ме целуна по бузата, и двете бяхме ледено студени и сякаш мраморни, но аз бях свикнала.
- Надявам се да се чувствяш дабре там и не забравяй, че дуелите са още забранени за теб. - каза строго тате, но ми се усмихна и ме прегърна.
- Хайде да се качваме, че влака ще тръгне без нас. - подкани ме Едуард.
Тримата се отправихме към обгърнатия от пара вла и влязохме във вагона, където бяха местата ни и застанахме на прозореца за да помахаме за довиждане. След това се отправихме към купето и седнахме вътре...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Тед Уизли

avatar

Брой мнения : 6
Join date : 30.08.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Перона   Чет Авг 30, 2012 12:01 pm

Проф. Де'Луна написа:
След голямо лутане и блъскане най-сетне Тед намери перон _ и 3 четвърти. след като той премина през бариерата и се задави от внезапно връхлетелите го облаци пушек.Точно в единайсет влака потегли.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Перона   

Върнете се в началото Go down
 
Перона
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Пролетна ваканция от 01.04 до 12.04! :: На път към замъка :: Към замъка :: Перон 9¾-
Идете на: